اینترنت یکی از مهمترین ابداعات بشر است که با فراگیری استفاده از آن بین مردم، سبک زندگی آنها را به کلی تغییر داده است. امروزه تاثیر اینترنت در زندگی ما بسیار بیشتر شده است و تقریبا تمام زمان خود را درگیر آن هستیم.
خیلی از ما ساعت های زیادی از روز را مشغول گشت و گذار در اینترنت هستیم بدون اینکه متوجه گذر زمان باشیم و حتی خیلی اوقات دقیقا نمیدانیم که برای چه کاری وارد فضای مجازی اینترنت شده بودیم!
این تغییر سبک زندگی تا حدی پیش رفته است که حتی لحظه ای قطع شدن اینترنت، باعث بوجود آمدن استرس و بی قراری در ما میشود. جدا از فواید بسیار زیاد اینترنت، باید با معایب آن هم آشنا شویم تا بتوانیم مدیریت بهتری بر زندگی خود داشته باشیم. با ما همراه باشید و در مورد تاثیرات منفی اینترنت بر زندگی تان را بخوانید.
۵- اینترنت زندگی اجتماعی تان را به سلطه خود در میآورد
با ظهور اینترنت و شکل گرفتن عادت گشت و گذار مداوم افراد در اینترنت، زندگی اجتماعی خیلی از افراد تحت تاثیر قرار گرفته است.

روزهایی که خانوادهها با هم به پیکنیک میرفتند و دوستها رودررو دورهم جمع میشدند کمرنگتر شده. البته که رسانههای اجتماعی فرصت خوبی در اختیار افراد خجالتی و درونگرا قرار دادهاند اما بههرحال تعاملات اجتماعی رودررو خیلی کاهش یافته و همه چیز به ارتباطات پیامی بسنده شده است.
۴- شبکه های اجتماعی، پناهگاه افراد احمق و عاشق شهرت
یکی از جنبه های زندگی امروزه ما در شبکه های اجتماعی تعریف می شود. بی شک همه ما دوست هایی در شبکه های اجتماعی داریم که شاید حتی آن ها را نشناسیم وفق دوستان اینترنتی هستند. بسیاری از روابط نزدیک نیز امروزه توسط شبکه های اجتماعی تعریف می شود.

شاید از نظر بسیاری از افراد شبکه های اجتماعی در راحت تر شدن ارتباط بسیار مؤثر است ولی براساس تحقیقات می توان گفت که اثر شبکه های اجتماعی بر روی افراد و روابط بیشتر اثر منفی است تا اثر مثبت!
رسانههای اجتماعی پناهگاه افراد عشق معروفیت هستند. فرقی هم نمیکند آن افراد ساکن ایران باشند، ترکیه باشند یا از آنجا دیپورت شده و راهی کشورهای دیگر شده باشند!
برای معروف شدن نیازی به داشتن اختراعی مهم یا کشف جایی نیست، خیلی از افراد با انجام کارهایی خلاف عرف جامعه و پوشیدن لباسهایی راحت تر از لباس خانگیشان تا مدت ها سر زبان ها افتاده اند.
۳- اینترنت تمرکز ما را کاهش می دهد
بله حقیق دارد تکنولوژی میزان دقت و تمرکز شما را کاهش می دهد. براساس تحقیقات موسسهای در کانادا، این موضوع به اثبات رسیده است. این گروه تحقیقاتی، پروژه خود را بر روی ۲۰۰۰ نفر انجام دادند و برای این ۲۰۰۰ نفر هر روز وظایفی مشخص می شد که این وظایف در ارتباط با تکنولوژی بود و افراد برای انجام دادن این وظایف باید در طول روز یکسره با دنیای تکنولوژی کلنجار می رفتند.

مسلماً بین کسانی که ۲۴ ساعته اینترنت شان روشن است و کسانی که به صورت هدفمند از اینترنت استفاده میکنند تفاوت فراوانی است. قطعاً وقتی از جاهای مختلف پیام دریافت کنید و فکر چک کردن چیزهای مختلف باشید دایرهی توجه شما کاهش پیدا میکند و بهره وری شما به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند. پیشنهاد میشود هنگام مطالعه، اینترنت خود را خاموش کنید. این از لحاظ علمی هم اثبات شده که اینترنت حواس ما را از زندگی واقعیمان پرت میکند.
۲- حسرت زندگی سلبریتی ها و حس سر خوردگی
صفحهی اینستاگرام سلبریتیها گاهی وقتها میتواند به مدت طولانی ما را مشغول خودش کند. آنها در جت شخصیشان هستند و یا لیوان به دست به دوردستها زل زدهاند، حال آنکه شما ممکن است روی تخت خود دراز کشیده باشید و حتی ماشین شخصی هم نداشته باشید.

حتی جشن ازدواج و کیک عروسی گران قیمت سلبریتی ها هم این روزها مخاطبان زیادی را به سوی خود جذب کرده اند که دیدگاه مردم را نسبت به زندگی تغییر داده اند.
تازه فتوشاپ و دیگر ابزارهایی که برای هرچه بهتر به نظر آمدن چهرهشان استفاده میکنند هم بماند. البته باید بدانید که شما هم میتوانید به هرچه که میخواهید برسید و قطعاً آن سلبریتیها هم لحظات دردناک و سخت خودشان را دارند.
۱- گسترش اخبار جعلی که تشخیص آن سخت است

رسانه های دروغین روزبهروز در حال افزایش هستند و در سال ۲۰۱۸ این رسانه ها به شدت افزایش پیدا کرده است. تا بیست سال پیش تشخیص اینکه کدام خبر راست است و کدام دروغ کار سختی نبود، کافی بود کمی منطقی و باهوش باشید. اما با افزایش استفاده از اینترنت، میزان گسترش این اخبار بسیار بیشتر از قبل شده و تشخیص آن کار ساده ای نیست.
حتماً دیدهاید که خیلیها با استفاده از همین موضوع چه تبلیغات دروغینی کرده و اخبار و اطلاعات غلط به خورد مردم میدهند.
منبع: digiro